Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Εορταστική εκδήλωση για τον Άγιο ΑΝΘΙΜΟ στο Π.Γ.Ν.Π.

Φωτογραφίες από την εορταστική εκδήλωση, προς τιμήν του Αγίου Ανθίμου του εν Χίω, η οποία έγινε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009 το πρωί, στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.







π. Χαρίτων Αθανασόπουλος

π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης

Μ. Μακρίδης, Σπ. Γκουρβέλος, Γ. Σκόνδρας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο π. Χαρίτωνας δίνει αγώνα καθημερινό για να είναι η εκκλησία δίπλα στον ασθενή συνάνθρωπο. Του αξίζουν συγχαρητήρια και οι προσευχές μας για να παίρνει δύναμη στον αγώνα του.

Ανώνυμος είπε...

Οι π. Χαρίτων, π. Χριστόφορος και ο Τάσος είναι φίλοι από τις κατασκηνώσεις στον Αλυσσό, την Παναγοπούλα και την Εστία …. Τι ωραίο που θα ήταν να βρισκόταν και ο Αναστάσιος στην εκδήλωση. Όμως αυτός δεν εμφανίζεται στο Νοσοκομείο. Ο νους του είναι στην Παναγοπούλα τα τελευταία χρόνια. Τάσο να έρχεσαι και στην «Παναγία την Βοήθεια».

Ανώνυμος είπε...

Καλά προετοιμασμένη ήταν η σύναξη για τον άγιο Άνθιμο. Ο π. Χαρίτωνας είναι ακούραστος. Κληρικοί σαν αυτόν τιμούν την ιεροσύνη.

Ανώνυμος είπε...

Μα γιατί να πάει στο Νοσοκομείο άρρωστος είναι;

Ανώνυμος είπε...

Ο π. Χαρίτων Αθανασόπουλος είναι στο νοσοκομείο όλες σχεδόν τις ώρες. Το ίδιο έκανε και ο π. Κωνσταντίνος Οικονόμου που ήταν ιερέας στο Δημοτικό Νοσοκομείο και διέμενε εντός του νοσοκομείου. Ο π. Χαρίτων είναι αγαπητός από νοσηλευόμενους αλλά και στο προσωπικό του νοσοκομείου του Ρίου. Η εκδήλωση για τον άγιο πολύ πετυχημένη.