Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Ο blogger Αναστάσιος

Από την εφημερίδα “Κόσμος της ενημέρωσης”

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε συ Τάσο, αφού έγινες κορυφαίος μπλόγκερ μέσα σε ένα εξάμηνο, σκέψου τι θα γίνεις στον χρόνο! Είχα κάνει λόγο σε άλλα ΜΜΕ, ότι, εάν είσαι μακριά από τα κίτρινα κουτσομπολιά (αν και σου αρέσουν), ο ιστοχώρος σου θα δει όμορφες στιγμές, μιας και οι γνώσεις - εμπειρίες σου είναι μεγάλες. Δικαιώνουμε.
Ο σχολιογράφος της εφημερίδος κάνει λάθος. Δεν αναφέρει - ελπίζω από παράλειψη ή δεν τον θεωρεί κορυφαίο - τον πρώτο μπλόγκερ της Πάτρας.

Ανώνυμος είπε...

Geia sou Tasoulh
blogger olkhs!!!!!!!!!!!!
kai eis alla me ygeia

Ανώνυμος είπε...

Σεμνά και ταπεινά μην παίρνεις αέρα….

Ανώνυμος είπε...

Σε γνωρίζουν όσοι σε διαβάζουν. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Η δημοσιότητα των εφημερίδων είναι εφήμερη….
Μαίρη

Ανώνυμος είπε...

Ε!!!! καλά σε έβαλε και σένα η εφημερίδα και μας το επιδεικνύεις. Καλά ρε παιδί μου δεν είναι κάτι το σημαντικό. Βάλε τίποτα άλλο που θα αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι ο «Αναστάσιος» έστω και από τους κορυφαίους ή ακόμη και άγνωστος στους πολλούς. Γιατί ο «πρώτος» για μεγάλο διάστημα κράτησε την πρωτιά επειδή ήταν «κατακίτρινος» . Ο Αναστάσιος δεν έχει σημασία ποια θέση κρατά ανάμεσα στους blogger για μας είναι κορυφαίος στην καρδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τάσος δεν έχει ανάγκη από δημοσιότητα. Είναι γνωστός σε αυτούς που τον έχουν ζήσει στις κατασκηνώσεις και στο οικοτροφείο. Είναι ο αγαπημένος μας φίλος. Είναι αυτός που πάντα μας συμπαραστέκεται στους αγώνες και τις αγωνίες μας.
Όσο για αυτόν που λέει πως του αρέσουν τα κουτσομπολιά είναι αρκετά μακριά νυχτωμένος.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι του κανετε κακό; Γιατι του εξυψώνεται το εγώ; Φίλε δεν σε ξέρω, αλλά μην δίνεις σημασία σε όλα αυτά. Κοίτα την ψυχή σου.

Μα πάντα να προσπαθείς να βάλεις ένα στεφάνι, ταπεινά και απλά!!!!!!!!

Αριμαθαίος είπε...

Είναι σε ηλικία που δεν μπορεί πλέον να «καβαλήσει το καλάμι». Δεν νομίζω ότι κάνει κακό η δημοσιότητα ή ότι μπορεί να βλάψει πλέον τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Όποιος παντού βλέπει κινδύνους καταλήγει να παραμένει άπραγος. Και αυτή η προτροπή «κοίτα την ψυχή σου» τι σημαίνει; η απομόνωση η εσωστρέφεια και ο φόβος δεν είναι καλά δήγματα σωτηρίας.

Unknown είπε...

ερώτηση κρίσεως:Γιατί είναι κακό νά επαινειται κάποιος άνθρωπος;

Ανώνυμος είπε...

η ζηλεια δέν ειναι χειρότερη από τόν έπαινο;