Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ταλαίπωρη Ελληνική «Δικαιοσύνη» - Αναστάσιος Κ. Γκοτσόπουλος

Πάτρα   27.12.2011
Προς τους Αξιοτίμους :
Κύριο Υπουργό Δικαιοσύνης,
Κυρία Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, 
Κύριο Εισαγγελέα  του Αρείου Πάγου
Αθήνα

Λυπάμαι που διαπιστώνω ότι κυριολεκτικά  «τυφλή» και θεόστραβη κατάντησε η Ελληνική «Δικαιοσύνη» !
Δικαιολογημένα λοιπόν αδυνατεί να βρει που κατέληξε το 1.000.000 του Τσουκάτου, και τα 200.000 του Μαντέλη.  Προφανώς αν ανακάλυπτε που πήγαν θα είχε προφυλακίσει και άλλους,  όπως συνέβη λόγου χάριν με τους … Τσοχατζόπουλο,  Χριστοφοράκο,   Ψωμιάδη  …
Γι’ αυτό και μέσα στη τύφλωσή της – όπως την κατάντησαν – «έπεσε» πάνω σε Αγιορείτη ηγούμενο και … επιτέλους τον φυλάκισε για να μην … τελέσει και άλλα πολλά εγκλήματα (πχ πουλήσει και τη λίμνη του…Μαραθώνα) μέρες Χριστουγέννων που είναι …
Ταλαίπωρη Ελληνική «Δικαιοσύνη»  ακολουθείς  το κατάντημα της  Ελληνικής «Δημοκρατίας» …
Με  θλίψη,  αγανάκτηση   και  οργή
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  Κ.   ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
τηλ  6945-377621, agotsopo@gmail.com

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η ωμή και τραγική πραγματικότητα.

Ανώνυμος είπε...

Η ταλαίπωρη δικαιοσύνη υπάρχει από την εποχή της δίκης του Στρατηγού Κολοκοτρώνη. Όσο για το κατάντημα της Δημοκρατίας δεν είναι κάτι το νέο. Στην Ελλάδα υπάρχει η κοινοβουλευτική κομματική δικτατορία που χωρίζεται σε βουλευτικές περιόδους ή στις αντίστοιχες διδακτορίες. Και τα δύο μια από τα ίδια..

Ανώνυμος είπε...

Έτσι δουλεύει το σύστημα. Λίγο υπομονή και όλα θα είναι μέλι γάλα. Θα συνεχίσει απτόητα μετά την δίκη την επιχειρηματικότητά του ο εκ της Κυπριακής Εκκλησίας διδαχθείς τα οικονομικά κ. Εφραίμ.
Όσο για την δικαιοσύνη και την δημοκρατία μην ζητάς την τελειότητα.

Ανώνυμος είπε...

Έγκριτοι νομικοί μάς βεβαιώνουν ότι σύμφωνα με τον νόμο, για να προφυλακιστεί κάποιος κατηγορούμενος που κατηγορείται για έγκλημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος θα πρέπει να κριθεί ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής ή ότι ο κατηγορούμενος είναι ύποπτος φυγής και υπάρχει κίνδυνος να μη εμφανιστεί στο δικαστήριο να δικαστεί κλπ., ή ότι οι περιοριστικοί όροι (δηλ. χρηματική εγγύηση, απαγόρευση εξόδου, εμφάνιση ενώπιον Αστυνομικής Αρχής) δεν επαρκούν.

Επίσης προφυλακίζεται όταν ο κατηγορούμενος κρίνεται αιτιολογημένα ότι αν αφεθεί ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα. Μάλιστα η κατά το νόμο βαρύτητα της αποδιδόμενης πράξης δεν αρκεί για την επιβολή προσωρινής κράτησης...

Τι από τα παραπάνω ισχύει για την προφυλάκιση του ηγουμένου Εφραίμ;;;

Παραμονή Χριστουγέννων βρήκαν κάποιοι ευκαιρία να βγάλουν τη χολή τους αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη.

Πότε θα μπουν φυλακή αυτοί που αποδεδειγμένα παραδέχτηκαν ότι έκλεψαν το ελληνικό δημόσιο; Γιατί ο νόμος είναι τόσο επιεικής για τους διεφθαρμένους αστυνομικούς, πολιτικούς, επιχειρηματίες, παιδεραστές, βιαστές, μιζαδόρους, καναλάρχες, δημοσιογράφους;;;

Μνήσθητι, Κύριε, Εφραίμ Ιερομονάχου...

AGKYRA

Ανώνυμος είπε...

τόσοι και τόσοι άνθρωποι αδικούνται καθημερινά και μάλιστα άνθρωποι γνωστοί σε όλους μας.Δυστυχώς κάποιο καταδικάζονται και με βαρύτατες ποινές...ακόμη και σε θάνατο!Τότε που είμαστε να τους θυμηθούμε; Ο π.Εφραίμ μόλις τον "άγγιξε" η δικαιοσύνη αμέσως να επαναστατήσουμε, να ζητήσουμε εκ προοιμίου το δίκαιο όπως το κρίνουμε εμείς, με τις πληροφορίες που έχουν φτάσει σε εμάς όχι με την πραγματικότητα....
Δεν ξέρω αν δίκαια ή άδικα κατηγορείται ο π.Εφραίμ αλλά θα προτειμούσα η όποια απάντηση να δοθεί απο την δικαιοσύνη, και πιστεύω ότι στην περίπτωση του π.Εφραίμ θα λάμψει η δικαιοσύνη. Δεν είναι ένας απλός ηγούμενος μιας οποιασδήποτε μονής.Είναι ο ηγούμενος της μονής Βατοπεδίου, η οποία όλοι ξέρουμε την εκτίμηση που χαίρει απο πλήθος κόσμου και μάλιστα από όλα τα οικονομικά και πολιτικά στρώματα της κοινωνίας. Δεν πιστεύω ότι μπορεί η δικαιοσύνη να μην κρίνει δίκαια στην περίπτωση αυτή!
Τώρα ο π.Αναστάσιος όπως και πολλοί άλλοι έχουν τη δική τους άποψη αλλά...

Κρίτων

Ανώνυμος είπε...

Η Δικαιοσύνη μπάζειι νερό επειδή έχει άμεση εξάρτηση από τον εκάστοτε πολιτικό της διοικητή. Αυτό καταδεικνύεται από την υπόθεση Εφραίμ. Δεν μπορώ να γνωρίζω κατά το πόσο μπορεί να είναι ένοχος ο Εφραίμ όμως δεν νομίζω ότι συνέτρεχαν οι λόγοι διαφυγής ή ότι άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Η διαμαρτυρία σου έχει βάση αλλά η «δημοκρατία» δεν ακούει τις διαμαρτυρίες.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς η εκκλησία καλείται να είναι πάρα πολύ προσεκτική με την πολιτεία αφού το άπιστο κράτος δεν δημιουργεί προυποθέσεις για μιά ειληκρινή συνεργασία.πην

Ανώνυμος είπε...

Αν δούλευε καλά η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν θα κατέφευγαν οι Έλληνες πολίτες στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια να βρουν την δικαίωση.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Καραμανλή η Ελλάδας είναι ένα φρενοκομείο. Από αυτούς είναι και οι δικαστές και οι δικαζόμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε σ' ένα απόλυτα διεφθαρμένο κράτος. Η δικαιοσύνη έχει χάσει προ πολλού το κύρος και την αξιοπιστία της. Αν δώσεις κάτι πραπάνω, θα πετύχεις αυτό που θέλεις... Να είστε σίγουροι.

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτικοί είναι στο απυρόβλητο. Οι πολίτες είναι μόνιμα στα λίγα μέτρα προ του εκτελεστικού καταδικαστικού παραγγέλματος.

Ανώνυμος είπε...

Ακούστηκε και αυτό: Μέτρησαν και σύγκριναν τον χρόνο που έκανε το αυτοκίνητο που μετέφερε τον γέροντα Εφραίμ με τα αυτοκίνητα που μετέφεραν στις ίδιες φυλακές τα μέλη της 17 Νοεμβρη, τα μέλη του Επαναστατικού κινήματος, τα μέλη των Πυρήνων της φωτιάς!!!!! Ένας από αυτούς ήταν και ο γέροντας Εφραίμ.
Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο.
Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.
Ξεφτίλες πολιτικοί.Κλείσατε στην φυλακή τον Εγκληματία και οι αθώοι απολαμβάνουν το φαγητό τους στα καλύτερα και πανάκριβα εστιατόρια!
Αίσχος αλήτες.

Ανώνυμος είπε...

Είναι τόσο θεόστραβη που ούτε οφθαλμίατρος δεν μπορεί να επανορθώσει την απόκλισή της από τα συμφέροντα.