Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Oι «Ηρωδιάδες» της Αγιομάννας Ελλάδας

Βρεφομαχεί, νηπιομαχεί, παιδοσφάζει ο Ηρώδης, μεθυσμένος απ’ την μανία του να σκοτώση το «παιδίον νέον», τον Ιησούν!
Ανεξίτηλη η ντροπή του. Άνανδρη η ενέργειά του! Θύμα του το παιδί!
Στα ίχνη του παιδοκτόνου Ηρώδη, οι …. «Ηρωδιάδες» όλων των εποχών. Γυναίκες του Λαού, ή Αρχόντισσες, παντρεμένες ή ανύπαντρες σκοτώνουν με εμβρυοκτόνα βότανα, ή με άλλους τρόπους, το πρωτοσχημάτιστο παιδικό πλάσμα, που «τόλμησε» να παρουσιαστή μέσα τους, σαν φυσική συνέπεια μιας νόμιμης ή λαθραίας σαρκικής ηδονής! Θύμα, κι εδώ, το παιδί! Και ποιος να το φανταζότανε πως οι «Ηρωδιάδες» αυτές θα συγκροτούσανε στην Αγιομάννα Ελλάδα συμμορίες παιδοφθόρες, που, κάτω από έναν απατηλό φεμινισμό, θα κηρύσσανε εξοντωτική σφαγή κατά των αγέννητων νηπίων της Ελλάδος;

Ιανουάριος 1970---Δεκέμβριος 2010
14 860 000, ναι σωστά διαβάσατε, δεκατέσσερα εκατομμύρια oκτακόσιες εξήντα χιλιάδες ελληνόπουλα κατακρεουργήθηκαν από τις «Ηρωδιάδες» Eλληνίδες δια των αμβλώσεων!!!
"και έκραξαν φωνή μεγάλη: έως πότε, ο δεσπότης ο άγιος και ο αληθινός, ου κρίνεις και εκδικείς το αίμα ημών εκ των κατοικούντων επί της Ελληνίδος γης;"

Πηγή: Ορθόδοξος Φωνή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ένας φόνος που τον ξεπερνούν στο τίποτα οι άνθρωποι της γενιάς μας.

Ανώνυμος είπε...

Οι προγαμιαίες σχέσεις έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό συμμετοχής.
Ας μάθουν όλοι πως 1 γυναίκα ανήκει σε 1 άνδρα όπως όρισε ο Θεός από την Δημιουργία τους. Πρώτα να τους ευλογεί ο Θεός με το Ιερό Μυστήριο του Γάμου και μετά να γίνονται σύζυγοι.(αλλιώς τους ενώνει ο δαίμονας της πορνείας, γι'αυτό χωρίζουν, αλλάζουν συντρόφους και καταστρέφονται).
Έπειτα, ας φέρουν στη ζωή όσα παιδάκια τους δώσει ο Θεός, και θα έχουν μία ευλογημένη οικογένεια. Έτσι θα ευλογηθεί και η Ελλάδα μας που παραστράτησε.
Μετάνοια και επιστροφή στον Θεό.