Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο πρώτος ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός της Πόλης είναι γεγονός!

Ο πρώτος ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός της Πόλης είναι γεγονός!
Ο σταθμός«Ηχώ της Πόλης» ξεκίνησε τη λειτουργία του μόλις την Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012 ξαφνιάζοντας για την σπουδαία πρωτοβουλία όλους μας, αλλά όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι του σταθμού το επίσημο πρόγραμμα του με ζωντανές εκπομπές και ειδήσεις θα ξεκινήσει την Τρίτη, 24 Απριλίου!
Ο σταθμός  που όπως πληροφορηθήκαμε από την εφημερίδα Ηχώ, αποτελεί μια πρωτοβουλία μιας ομάδας νέων ομογενών, έχει σκοπό να φιλοξενήσει κάθε πρωτοβουλία της ομογένειας και να αγκαλιάσει όλους όσους θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε αυτόν.
 
Ο σταθμός θα εκπέμπει μονάχα ελληνικό ρεπερτόριο, καθώς όπως μας είπαν οι εμπνευστές του, το ελληνικό τραγούδι είναι που κάνει μοναδικό τον σταθμό στην Πόλη μεταξύ των εκατοντάδων άλλων σταθμών που υπάρχουν. Για αυτό το σκοπό από την ιστοσελίδα του σταθμού, http://radio.ihotispolis.com/tauomicronpi-10.html, θα μπορείτε κάθε εβδομάδα να ψηφίζετε το τραγούδι που σας αρέσει αλλά και να προτείνετε τη μουσική ή τα τραγούδια που εσείς θα θέλατε να ακούσετε.
Να παρατηρήσουμε εδώ ότι το πολύ ταιριαστό σήμα του σταθμού είναι μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα η οποία παραχώρησε με χαρά το δικαίωμα χρήσης του στον Ηχώ της Πόλης.
Πηγή: rumvader.org

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενδιαφέρον θέμα. Σημαντική η πρωτοβουλία των συμπατριωτών μας. καλή δύναμη. Τώρα τους ακούω.

Ελευθερία είπε...

Πολύ καλή ιδέα!!!