Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Εσπερινός Εγκαινίων στο παρεκκλήσι του Καθεδρικού της Αναστάσεως των Τιράνων

 Τίρανα | Αιμίλιος Πολυγένης
Με μεγαλοπρέπεια τελέστηκε πριν από λίγο ο πανηγυρικός εσπερινός των εγκαινίων, στο παρεκκλήσιο της γεννήσεως του Κυρίου του Καθεδρικού Ναού της Αναστάσεως των Τιράνων.
Στον πανηγυρικό εσπερινό χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαντίας κ. Ναθαναήλ, ενώ παρέστη συμπροσευχόμενος ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος και ο Επίσκοπος Φιλομηλίου κ. Ηλίας.
Να αναφερθεί ότι στον εσπερινό έψαλλαν στα Αλβανικά και στα Ελληνικά, ενώ παρέστη πλήθους πιστών από τα Τίρανα αλλά και από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Πηγή: Ρομφαία

Παρέστη και ο κ. Νικόλαος Π. Βασιλειάδης μέλος της Αδελφότητος Θεολόγων "Ο ΣΩΤΗΡ" 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είσαι οικουμενιστής 100%. Όλο αυτούς μας παρουσιάζεις. Την μια τον Βαρθολομαίο σε όλο του το μεγαλείο. Τώρα τον Κύπρου που δέχθηκε τον Πάπα και πήγε σε αυτόν. Να μην πω για τον συνονόματό σου Αναστάσιο που έχει τα πρωτεία σε Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών και οικουμενισμό. Το κακό ότι τους παρουσιάζεις και την σημερινή Άγια Μέρα της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου.
Χρήστος Μ.

Ανώνυμος είπε...

κ.Χρήστο Μ. εσύ γιατί μπαίνεις τότε σε αυτών τα blogs και διαβάζεις αφού δεν σε ενδιαφέρουν επειδή δεν συμφωνούν με τη δική σου άποψη? Μήπως θα πεις και τον Βασιλειάδη οικουμενιστή που βρίσκεται στην τελευταία φωτό ??? ΕΙΜ

Ανώνυμος είπε...

Μου έβαλες ιδέες να δω τι είχε γράψει για την επίσκεψη του Πάπα στην Κύπρο ο διευθυντής του θεολογικού περιοδικού που διευθύνει ο εικονιζόμενος.

Ανώνυμος είπε...

Ύπαγε της βλασφημίας ο Βασιλειάδης είναι ακραιφνώς αντιοικουμενιστής. Δεν έχει ανάγκη υπερασπίσεως. Τα γραπτά του μιλούν.

Ανώνυμος είπε...

Στα εγκαίνια του Ναού είδα σε επίσημες θέσεις
Α. Αλλόθρησκους πολιτικούς ηγέτες
Β. Μουσουλμάνο ιερωμένο.
Γ. Δύο παπικούς κοκινοφόρους κληρικούς.
Αυτό ήταν συμπροσευχή και παρουσία αλλοθρήσκων στην Θεία Λειτουργία.
Ως Ορθόδοξος Χριστιανός τα καταδικάζω. Δυστυχώς και τα εγκαίνια αυτά έγιναν μια οικουμενιστική διαθρησκειακή συνάντηση. Πάει όλοι μας πούλησαν. Αυτά τα αίσχη ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ τα κατατάσσει σε « παναίρεση»