Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Στον Οικουμενικό Πατριάρχη το πρώτο αντίτυπο του νέου βιβλίου του κ. Μαρτίνη με τίτλο «Η ΜΟΝΗ ΣΤΟΥΔΙΟΥ - Άγιοι και Λόγιοι Στουδίτες Μοναχοί» των εκδόσεων «Ταώς».

Ο κ. Παναγιώτης Μαρτίνης και ο Αναστάσιος Κωστόπουλος μετέβησαν επί τριημέρου εις το Οικουμενικό Πατριαρχείο για να προσφέρουν στην Α. Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο το πρώτο αντίτυπο του νέου βιβλίου του κ. Μαρτίνη με τίτλο «Η ΜΟΝΗ ΣΤΟΥΔΙΟΥ - Άγιοι και Λόγιοι Στουδίτες Μοναχοί» των εκδόσεων «Ταώς».  
Κατά την παραμονή στο Φανάρι  συναντήθηκαν με Αρχιερείς του Οικουμενικού Θρόνου καθώς και κληρικούς και λαϊκούς της Πατριαρχικής Αυλής. 
Ευχαριστίες θερμότατες για την αρχοντική φιλοξενία, την αγάπη, και την φροντίδα, εκτός του Παναγιοτάτου Πατριάρχη μας κ. κ. Βαρθολομαίου, οφείλονται στον Πρωτοσυγκελλεύοντα του Οικουμενικού Θρόνου Μητροπολίτη Καλλιουπόλεως καί Μαδύτου κ. Στέφανο και τον Πανοσιολογιώτατο Μέγα Αρχιδιάκονο κ. Ανδρέα.







5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σημαντικό το θέμα από θεολογικής αλλά και εγκυκλοπαιδικής απόψεως που διαπραγματεύθηκε ο γνωστός μας αγιολόγος κ. Μαρτίνης. Αναμένω να τεθεί σύντομα στην κυκλοφορία. Συγχαρητήρια και στον εκδότη κ. Κωστόπουλο.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα η μονή αυτή είναι ερειπωμένη. Είχα πάει να την δω αλλά μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος στον χώρο. Σήμερα έχει κάτι αλλάξει; Μπορείς να δεις τα όχι έχουν απομείνει από αυτή;

Ανώνυμος είπε...

Πολλά συγχαρητήρια στον κ. Μαρτίνη ο οποίος συνεχίζει την προσφορά του με τις γνώσεις που απόκτησε τόσα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Καλοτάξιδο να είναι το βιβλίο αυτό που θα μας θυμίσει μέρες δόξας και αγώνων της Ορθοδοξίας και του Μοναχισμού. Μεγάλη η τιμή της ευλογίας του Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Ο καλός Θεός μας να του δίνει υγεία, δύναμη και υπομονή. Η Εκκλησία έχει ανάγκη της παρουσίας του στο Πηδάλιο της πρωτόθρονης Εκκλησίας.
Ε. Μ.

Ανώνυμος είπε...

Με ενδιαφέρει το βιβλίο Μαρτίνη – Κωστόπουλου!! Πότε θα κυκλοφορήσει;