Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

​30 χρόνια ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ - Συμμετέχουμε και σας περιμένουμε! Εκδόσεις «Ο Σωτήρ»


ΕΚΔΟΣΕΙΣ «Ο ΣΩΤΗΡ»

​30 χρόνια  ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 38

Πασαλιμάνι, 10 Ιουνίου - 26 Ιουνίου.

Συμμετέχουμε και σας περιμένουμε!
Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το περίπτερο των εκδόσεων «Ο Σωτήρ» (Νο 38) όπου θα βρείτε όλες τις νέες εκδόσεις μας καθώς και πολλά ορθόδοξα χριστιανικά βιβλία ερμηνείας της Αγίας Γραφής, θεολογικά, ορθοδόξου πίστεως & ζωής, αγιολογικάοικογενειακάδιηγήματα, ιστορικά, για παιδιά & νέους, περιοδικά, ξενόγλωσσα, μουσικά cd, και πολλά άλλα...!

Η διάρκεια της εκθέσεως είναι από 
10 Ιουνίου έως 26 Ιουνίου, καθημερινά 7 μ.μ. – 11 μ.μ.


Στη σύγχρονη εποχή που κατακλύζεται από πληθώρα εκδοτικής παραγωγής και χαρακτηρίζεται από τρομερή ιδεολογική σύγχυση, ο λόγος του Θεού μέσα από τα Ορθόδοξα χριστιανικά βιβλία έρχεται να ρίξει στη ζωή μας φως και νά διακηρύξει ότι ο Κύριος Ιησούς Χριστός είναι «ἡ Ὁδός, ἡ Ἀλήθεια καί ἡ Ζωή»!  
Ας αναζητήσουμε αυτό το σωτήριο φως που πηγάζει μέσα από την Αγία Γραφή και τα Ορθόδοξα βιβλία, κι ας ακολουθήσουμε το δρόμο που μας δείχνει και μας οδηγεί στη χαρά και την ειρήνη της Βασιλείας Του.

Συμμετέχουμε και σας περιμένουμε!   
Εκδόσεις «Ο Σωτήρ»


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια μαρτυρία Χριστού στην ταραγμένη εποχή μας.

Ανώνυμος είπε...

Καιρός, λοιπόν, είναι όλοι μας ιδικά τώρα το καλοκαίρι να κατανοήσουμε πόσο σημαντικό είναι ένα χριστιανικό βιβλίο τόσο για την ανάπλαση του νου μας όσο και για τη γενικότερη πνευματική μας ανάπτυξη. Ας στραφούμε σ’ένα βιβλίο γραμμένο από ιδικούς για να μας βοηθήσει να γίνουμε κι εμείς ενεργά μέλη της Εκκλησίας με ένθερμο ζήλο. Η παρουσία των εκδόσεων ‘Σωτήρ’ στο φεστιβάλ βιβλίου θα είναι ουσιαστική.

Ανώνυμος είπε...

Όπως και πρόπερσι κάποιο απόγευμα θα περάσω με την οικογένεια. Είναι καλύτερο τα παιδιά να ξεχωρίζουν τα ωφέλημα βιβλία από μια πληθώρα από περίπτερα που έχουν βιβλία που δεν αξίζουν. Έτσι μαθαίνουν τα παιδιά σαν την μέλισσα να ξεχωρίζουν τα πνευματικά βιβλία και όχι ότι να είναι.